FR EN

E-mail Marketing


E-mailmarketing is een zeer effectieve en populaire manier om aan internetmarketing te doen. Het staat bekend om het verkrijgen van leads en het genereren van verkopen door goed ontworpen e-mails te sturen naar specifieke doelgroepen. We bekijken op een professionele manier elke stap om het maximale te bereiken van uw e-mailcampagnes.

Image
Image

Mailchimp


Mailchimp is een populaire oplossing voor e-mailmarketing, waarbij elke stap van e-mailmarketing op een heel efficiënte wijze kan worden uitgevoerd. Het ontwerpen van e-mailsjablonen en het automatiseren van e-mailverzending wordt door ons gebruikt voor het beheren van campagnes voor e-mailmarketing. We zijn goed thuis in alle modules en voeren doorheen effectieve e-mailmarketing campagnes die leiden naar doelgerichte resultaten.

Waarom wij?


E-mailmarketing is niet zo eenvoudig als het lijkt. Het vergt veel inspanningen om een ​​goede strategie te bepalen voor elke specifieke campagne. Dit omdat we ons richten op verschillende doelgroepen voor verschillende campagnes van verschillende bedrijfstakken of bedrijven. Door onze specialisatie in het formuleren van strategieën en ervaring te hebben met tientallen succesvolle, resultaatgerichte campagnes, verzekeren we u maximaal te zullen profiteren van uw campagne. We kunnen een opvallend e-mailsjabloon ontwerpen die is afgestemd op de behoeften van uw bedrijf en die de e-mailadressen van uw gewenste locatie of branche kan extraheren. U kunt dus op ons rekenen voor deze dienst.