FR EN

FULLY RESPONSIVE WEBSITES


Omdat er vandaag de dag verschillende apparaten beschikbaar zijn tot het internet, ontwerpen we responsieve websites die reageren op zowel een desktopcomputer, een tablet of een mobiele telefoon.

Image
Image

Opvallend Webdesign


Wij ontwerpen websites met een opvallende en aantrekkelijke uitstraling die de aandacht van de bezoeker trekt. We bereiken dit door het juiste kleurenschema, lettertype, afbeeldingen en verplaatsbare animaties te gebruiken.

Meesterwerk Wix-Sites


Wix is ​​een populair webdesign-platform vanwege de bruikbaarheid en de goed uitziende websites. Al valt het niet onder onze services, helpen we je graag om het meeste uit dit premium website-bouwplatform te halen.

Image
Image

Dynamische Wordpress Website


Wordpress, dat bijna 30 procent van de websites op internet aanstuurt, wordt gebruikt om dynamische en functierijke websites te bouwen. Wij bieden onze diensten voor WordPress vanaf de installatie tot thema-implementatie en maatwerk. Bovendien kunnen we elke statische website omzetten naar een dynamische website.

Waarom Wij?


Pixelsolutions is een professioneel webdesignbureau dat de behoeften van online bedrijven vervult met creatieve en dynamische websiteontwerpen. We hebben een zeer dynamisch team van webontwerpers die over vaardigheden en expertise beschikken om een ​​meesterlijke website te bouwen voor uw bedrijf en die het vermogen hebben om te ontwerpen, ongeacht het ontwerpidee dat u tegenkomt. Van wireframes tot codes werken we op professionele wijze en ontwerpen uw website in optimale tijd.

Bij pixelsolutions is webdesign onze kernvaardigheid en creëren we enkele van de beste ontwerpen die uw merkidentiteit kunnen worden.