FR EN

Shopify Store


Shopify e-commerce winkels zijn een geweldige manier om uw online handel te starten. Dit premium platform biedt veel functies die essentieel zijn voor e-commerce bedrijven. We ontwikkelen volledig functionele Shopify-winkels die niet alleen een aantrekkelijke uitstraling hebben, maar ook zijn geoptimaliseerd voor online verkoop.

Image
Image

Woocommerce Store


Woocommerce, het op wordpress gebaseerd e-commerceplatform dat bekend staat om zijn flexibiliteit en functionaliteit is de eerste keuze van veel online zakenliefhebbers. Wij ontwikkelen woocommerce-winkels volgens uw behoeften die niet alleen functioneel op hun best zijn, maar ook kunnen worden aangepast volgens uw noden.

Waarom Wij?


Ecommerce-winkels of webshops die bedrijven de mogelijkheid bieden hun producten of diensten online te verkopen, ongeacht of dit een fysiek product of een dienst is. Ze zijn populair omdat steeds meer bedrijven online komen. Wij, bij Pixelsolutions zijn voldoende getraind om uw webwinkel te bouwen in meerdere talen met bijpassende e-commerce fotografie zoals packshots of productfotografie, of uw shopify- of woocommerce-winkel aan te passen aan uw behoeften. We concentreren ons op het ontwikkelen van webshops die een beste ervaring bieden voor zowel de online verkoper als voor de klanten.